korvenpoJAT

Korvenpojat, virallisesti V- ja U-seura Korven Korvenpojat ry, perustettiin 1912 Korven kylässä nimellä Voimistelu- ja Urheiluseura Korvenpojat ja seura on Nurmijärven ensimmäinen urheiluseura. Vuosien varrella nimen alkua on lyhennetty ja siihen on lisätty sana "Korven" koska Suomessa on muitakin yhdistyksiä nimellä Korvenpojat. Korpihan on/oli kylä Hanko-Hyvinkää rautatien varrella pari kilometriä Röykästä Hankoon päin. Nykyään paikkakuntaa halutaan kai kutsuttavan Leppälammeksi. Alue kuuluu joka tapauksessa Röykän postinumeroalueeseen ja Korvenpojat vaikutti ensimmäiset 70 vuotta Korven kylässä. Seuran toiminta on siirtynyt pois Korvesta ja keskittyy pääasiassa Röykän koululle ja urheilukentälle. Kahta lajia harrastetaan Rajamäessä, ikämiesjalkapalloa ja frisbeegolfia pelataan Rajamäen urheilupuistossa..

Jos haluat tietää enemmän Korvenpoikien historiasta, niin täältä löytyy seuran 100v-juhliin laadittu historiikki (avautuu uuteen ikkunaan).

Olemme TUL:n jäsenseura ja lajiliitoista olemme Suomen Palloliiton, Suomen Frisbeegolfliiton ja Suomen Salibandyliiton jäseninä.

Jäsenmaksumme ovat alle 15v 3€ ja yli 15v 7€. Jäsenmäärä on vaihdellut viime vuosikymmeninä 50-80 välillä. 2016 perustettu frisbeegolfjaosto toi 50 uutta jäsentä, joten nyt jäseniä on pitkästä aikaa yli 100.

Korvenpoikien johtokunnan (v. 2017) puheenjohtaja on Jari Väyrynen, varapj. Mikko Luukkola, taloudenhoitaja Tuulia Luukkola, sihteeri Hannu Laine ja muut johtokunnan jäsenet ovat Kauko Luukkola, Jari Tolvanen ja Erkki Väyrynen.

Korvenpoikien toimintakertomus vuodelta 2016


.